VICELAND België
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

May 10, 2019, 13:13

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Hier heb je een greep uit al het moois dat deze week te zien is op VICELAND.

Niks zo fijn als na een lange dag op de bank te ploffen en languit voor de televisie te hangen. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Maar, wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:


VRIJDAG 10 MEI 
PREMIÈRE
The Office, ‘Money, Pt 1′, 19:15

Michael pakt zijn groeiende schuld drastisch aan en probeert zijn medewerkers tot een lening te dwingen. Pam en Jim brengen een nacht door in Dwights bed and breakfast. Deel 1 van 2.

ZATERDAG 11 MEI
Slutever, ‘Vagina Power’, 20:55

Karley ontmoet sex-heksen, een yoni-alchemist en een seks-positief feministisch icoon en probeert erachter te komen hoe vrouwelijke empowerment zich in de moderne wereld evalueert. 

ZONDAG 12 MEI
PREMIÈRE Kentucky Ayahuasca, ‘Danielle, Kevin and Tlawil ‘, 22:00

Shaman Steve botst met leerling Tlawil en wordt gedwongen een wijziging aan te brengen omwille van zijn kerk. Teri helpt een slachtoffer van seksueel geweld te werken aan zelfvergeving.

MAANDAG 13 MEI
Vice Guide to Film, ‘Coen Brothers’, 21:20

George Clooney en Jeff Bridges analyseren het auteur tag-team Joel en Ethan Coen. Ze delen verhalen van de set en beoordelen scenes van hun met een Oscar bekroonde classics.


DINSDAG 14 MEI
PREMIÈRE
Parks of Recreation, ‘Pilot’, 19:40

Amy Poehler is Leslie Knope, de ambitieuze onderdirectrice van de Dienst Parken en Recreatie in het fictieve Pawnee, Indiana. Tijdens haar missie om de stad te verfraaien, krijgt ze te maken met chagrijnige inwoners, haar disfunctionele collega’s en de bureaucratische bijzaken van de democratie waar ze zo van houdt.


WOENSDAG 15 MEI
PREMIÈRE
The Joy of Painting, ‘Island Paradise’, 22:10

Reis naar de tropen met Bob Ross, wandel langs de palmbomen en waan je in de zielzuiverende schoonheid van de zee. Een ovaal meesterwerk waar je van zult genieten.


DONDERDAG 16 MEI
PREMIÈRE
Parks and Recreation, ‘The Reporter’, 19:40

Een verslaggever van een krant komt een verhaal schrijven over Leslie en het park. Leslie raakt van streek als ze erachter komt dat de verslaggever met Mark naar bed is geweest.

VICELAND is te zien via Telenet kanaal 21, Proximus kanaal 104 en Orange TV kanaal 17.

Logo