VICELAND België
×
footer logo
© 2018 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

October 18, 2018, 14:57

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Dit is wat er deze week te zien valt.

Er gaat niks boven tamzakken voor tv na een lange dag. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

 

VRIJDAG 9 NOVEMBER
KING OF THE ROAD, ‘Dusted in the Desert’, 20:30

Real heeft een karaokebrunch met Nora Vasconcellos. Element en Foundation gaan in de woestijn een paar pittige uitdagingen aan. Jaw is uitgeschakeld en Kyle gaat voor de grootste val.

 

ZATERDAG 10 NOVEMBER
ABANDONED, ‘Detroit Dilemma’, 21:00

Detroit is het schoolvoorbeeld van een stedelijke plaag, maar het is ook de meest gehypte comeback-stad in de VS. Rick krijgt alle informatie over de groeipijnen van de Motor City.

 

ZONDAG 11 NOVEMBER
PREMIÈRE KING OF THE ROAD, ‘Phoenix Rising’, 20:30

De teams mogen proeven aan het vaderschap met de Baby on Board-uitdaging. Last-minute bounties duwen Evan naar zijn breekpunt en Zion naar zijn grootste stunt ooit.

 

MAANDAG 12 NOVEMBER
PREMIÈRE VICE Guide to Film, ‘Tony Kaye vs Hollywood’, 22:00

Twee decennia later kijkt Tony Kaye terug op wat er is gebeurd nadat hij een epische slag over zijn vurige debuutfilm, American History X, van Hollywood heeft verloren.

 

DINSDAG 13 NOVEMBER
PREMIÈRE BEERLAND, ‘Pittsburgh’, 21:00

In Pittsburgh leert Meg hoe ambachtelijk bier diversiteit promoot. Ze ontmoet een aantal ingenieurs, een ex-symfoniemanager en een zelfverklaarde ‘gekke wetenschapper’.

 

WOENSDAG 14 NOVEMBER
PREMIÈRE HOLLYWOOD LOVE STORY, ‘Rriottt’, 20:30

Riiottt is een eerzuchtige zangeres die vanuit Queens naar LA is gevlucht waar ze zich tot een ‘sprookjespopster’ wil ontwikkelen. Lukt het @RIIOTTT om popster te worden?

 

DONDERDAG 15 NOVEMBER
PREMIÈRE THE TRUMP TAPES, ‘The Pee Pee Tape’ en ‘From Pee Pee to Protest’, 20:30

Tom praat met gerespecteerde journalisten, levert een gevecht met een conservatieve podcaster en stuurt een van zijn producers overzee om de waarheid te achterhalen. Terwijl die zoekt naar aanwijzingen in Belarus krijgt Tom avies van Judd Apatow. Om de Apprentice-tapes te vinden, organiseert Tom een protestactie voor het kantoor van Mark Burnett.

 

VICELAND is te zien via Telenet kanaal 21, Proximus kanaal 104 en Orange TV kanaal 17.

Logo