VICELAND België
×
footer logo
© 2019 VICE Media LLC
×
 

Deze week op VICELAND

V
VICELAND

December 21, 2018, 12:00

Geen zin om de tv-gids uit te pluizen? Dit is wat er deze week te zien valt.

Er gaat niks boven tamzakken voor tv na een lange dag. Met VICELAND bijvoorbeeld, de tv-zender van VICE. Wat is er dan te zien? Veel! Maar kijk vooral dit:

VRIJDAG 11 JANUARI
Post Radical, The World’s Weirdest Skateboarder’, 21:30

Ware kunstenaars verlichten hun pad door het universum; het zijn unieke sterren. We beschrijven de supernova met de meest gewaagde skateboardtrucs: Almir Jusovic.

ZATERDAG 12 JANUARI
PREMIERE Tattoo Age, ‘The Master of All Tattoos: Chris Garver’, 20:30

De carrière van Chris Garver weerspiegelt de evolutie van het tatoeëren van marginaal tot normaal. Chris heeft de ziel van een kunstenaar behouden en het respect van zijn collega’s.

ZONDAG 13 JANUARI
FILM Spirited Away, 20:30

Japanse animatiefilm uit 2001 waarin de tienjarige Chihiro Ogino door stom toeval in de geestenwereld belandt, waar haar ouders prompt in varkens worden veranderd. Om de geestenwereld te kunnen verlaten met haar varkens van ouders moet Chihiro een reeks wonderlijke obstakels zien te overwinnen.

MAANDAG 14 JANUARI
FILM Valhalla Rising, 22:00

Nicolas Winding Refn, de meester van de betere actiefilm, schetst met Valhalla Rising het verhaal van de eerste kruisvaarders, met Mads Mikkelsen als een eenogige vikinggod en flink wat liters nepbloed.

DINSDAG 15 JANUARI
The Joy of Painting with Bob Ross, ‘A Pretty Autumn Day’, 23:00

Bob Ross gebruikt een verbazingwekkende rijkdom aan rode, bruine, groene en gouden kleuren in dit schitterende meesterwerk van bergen in de herfst. Een echte publieksfavoriet.

WOENSDAG 16 JANUARI
PREMIERE Most Expensivest, ‘High End Love’, 20:30

Liefde kost niets, maar een ring vergemakkelijkt het zoeken. 2 Chainz onderzoekt, met wat hulp van Wale, of hoffelijkheid uitgestorven is of dat het verlegd is naar het web.

DONDERDAG 17 JANUARI
PREMIERE VICE, ‘A Living Hell & MDMA for PTSD’, 20:30

Ben Anderson ziet in Yemen het verwoestende effect dat de strijd en de bombardementen hebben op burgers. Hij onderzoekt het gebruik van met MDMA ondersteunde therapie voor PTSS.

VICELAND is te zien via Telenet kanaal 21, Proximus kanaal 104 en Orange TV kanaal 17.

Logo